fietsarrangement zeeland hampshire hotel city terneuzen

Autovakantie Nederland naar Terneuzen met verblijf in een 3-sterrenhotel inclusief ontbijt, 1x lunchpakket en fietsroutesHampshire Hotel - City Terneuzen Hotel Autovakantie Nederland naar Terneuzen met verblijf in een 3-sterrenhotel inclusief ontbijt, 1x lunchpakket en fietsroutes

Meer informatie

hollandse rivieren zeeland

7-daagse riviercruise - 'Varen over Hollandse Rivieren & Zeeland'Cruiseschip Bootreis

Meer informatie

zeeuwse duinen amp deltawerken

fietsvakantie per eigen vervoerZonder de Deltawerken en de inspanningen van onze voorouders hadden ons waterrijke Zeeland, Zuid Holland en zelfs Brabant er heel anders uitgezien. Stap op de fiets voor een ontspannen fietsvakantie over Deltawerken, langs de kust en Vestingsteden als Brielle en Willemstad.

zeeuwse duinen amp deltawerken Zeeland deltawerken

fital
Fietsvakantie
Europa
vanaf € 470,00

Meer informatie

de maashorst route

De Maashorst Route brengt ons naar het noordoosten van Brabant. De Maashorst, De Hooge Vorssel en Herperduin volgen elkaar op en schotelen u een gevarieerd landschap voor. Soms puur natuur, soms door de mens gecreëerd, maar altijd weer een lust voor het oog...Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en gebak bij De Pastorie ZeelandVoorgerecht bij Eetcafé het PumpkeSoep bij Bomenpark eten & drinken aan het waterHoofdgerecht bij Restaurant Pan&ZoNagerecht bij De Pastorie ZeelandUitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).De MaashorstU wordt met open armen ontvangen in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, De Maashorst. Met 3500 hectare aan pure natuurpracht is het een ware ontdekking. Het gebied ontstond toen rivier de Maas hier tijdens de laatste ijstijd stroomde. Toen was het nog een breed meanderende rivier, die grof, grindrijk zand achterliet in haar stroomgebied. Wanneer u door De Maashorst fietst, ziet u nog altijd veel van de stenen die de rivier heeft afgezet. Geef uw ogen goed de kost en wie weet spot u nog de wisenten die in 2016 zijn uitgezet in De Maashorst!Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

hier aan de kust, de zeeuwse kust

'Hier aan de kust, de Zeeuwse kust' (Bløf)Aanschouw de onmetelijke zee, ruik de zilte lucht, proef de Zeeuwse zaligheden. In Oost-Walcheren komt u niets tekort…Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en Zeeuwse minibolus bij Lunchroom CitybeanzVoorgerecht bij Fletcher Zuiderduin BeachhotelSoep bij Fletcher Zuiderduin BeachhotelHoofdgerecht bij DuinlustNagerecht bij SoifUitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).Onmetelijke zeeBegin de dag met een blik op de onmetelijke zee, want de ontvangst is bij Lunchroom Citybeanz. Zij verzorgen een heerlijke kop koffie en minibolus. Daarna stapt u op de fiets en peddelt over de boulevard richting Westkapelle. Hier ontvangt u bij Flechter Zuiderduin Beachhotel een smakelijk voorgerecht en een heerlijk soepje. U trapt vervolgens weer verder richting het mooie Dishoek. Bij Eetcafé Pension Duinlust wacht het hoofdgerecht op u.Bruisende boulevardLangs de duinen voert de weg ons terug naar de bruisende boulevard van Vlissingen. Vlakbij de stoere beeltenis van de beroemde zeevaarder Michiel de Ruyter, bereikt u café Soif. U geniet hier van een dessert en fietst vervolgens terug naar het startpunt in Vlissingen.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

trappen in tholen

De strijd tegen het water loopt als een rode draad door het Nederlandse verleden. In sommige gevallen heeft die strijd mooie resultaten opgeleverd, zoals het eiland Tholen in Zeeland bewijst. Wat ooit vijf polders waren, is nu een sfeervol eiland waar dijken, polders, boerderijen, watervogels en velden met snijbloemen het aangezicht bepalen. Een aangenaam decor voor een dagje Happen en Trappen.Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en gebak bij Vlinderbloem TholenVoorgerecht bij Café de HoopSoep bij 't Packhuys eten + drinkenHoofdgerecht bij Brasserie Rijk der VitaminenNagerecht bij Bowling en Eeterij De Thoolse BrugTevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag inlevert bij Eeterij De Thoolse Brug).Historisch Tholen Tholen is gelegen aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, dat de grens vormt met de provincie Noord-Brabant. Het heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. Het stadsbeeld wordt hier gedomineerd door de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Tholen wordt omringd door een polderlandschap met vele dijken en staat ook bekend om de teelt van snijbloemen. Tholen heeft niet alleen veel historie, maar ook veel cultuur te bieden en voor een dagje uit vol afwisseling, bent u hier aan het goede adres!Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

zonnig zeeuws vlaanderen

De meeste zonuren van Nederland. De schoonste stranden van het land. Een overvloed aan fietspaden over duinen en dijkjes. Hier moet je gewoon een keer geweest zijn: Zeeuws-Vlaanderen. Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en gebak bij Strandpaviljoen 't Halve MaentjeVoorgerecht bij De ParlevinkerSoep bij In de MorelleputHoofdgerecht bij De Drie KoningenNagerecht bij Strandpaviljoen Breskens aan ZeeTevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).Breed en uitnodigendAan de monding van de Westerschelde ligt Breskens, maritieme badplaats bij uitstek. Dat is niet verwonderlijk, want Breskens heeft een eigen vissershaven, een moderne jachthaven en grote zeeschepen varen af en aan. Het zandstrand is er breed en uitnodigend, net als de fietspaden trouwens.Prachtige panorama’sMet de zee aan onze zijde trappen we zuidwaarts richting Retranchement. Terwijl we door de duinen fietsen, passeren verschillende prachtige panorama’s de revue. In Retranchement maakt natuurschoon plaats voor cultuurschoon. Retranchement was in de Spaanse tijd een militaire versterking en de restanten van Fort Oranje en Fort Nassau zijn nog altijd zichtbaar.Ooievaars en lepelaarsDe natuur wint opnieuw terrein en we passeren kreekjes en knotwilgen. Vergeet niet af en toe omhoog te kijken, want hier voelen ooievaars en lepelaars zich thuis. Over polderdijken trappen we naar Nieuwvliet en vervolgens naar Groede, door 3FM uitgeroepen tot ‘leukste dorp van Zeeland’. Na een korte pauze fietsen we terug naar Breskens, waar de dag ten einde komt.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

hier aan de kust, de zeeuwse kust (gecombineerd met westerschelde ferry retour oversteek)

'Hier aan de kust, de Zeeuwse kust' (Bløf)Arrangement (prijs: € 44,60 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en minibolus bij Lunchroom CitybeanzVoorgerecht bij Fletcher Zuiderduin BeachhotelSoep bij Fletcher Zuiderduin BeachhotelHoofdgerecht bij Eetcafé - Pension DuinlustNagerecht bij Café Restaurant SoifUitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).Inclusief een retour oversteek Vlissingen-Breskens met de Westerschelde Ferry.Aanschouw de onmetelijke zee, ruik de zilte lucht, proef de Zeeuwse zaligheden. In Oost-Walcheren komt u niets tekort…Onmetelijke zeeBegin de dag met een blik op de onmetelijke zee, want de ontvangst is bij Lunchroom Citybeanz. Zij verzorgen een heerlijke kop koffie en minibolus. Daarna stapt u op de fiets en peddelt over de boulevard richting Westkapelle. Hier ontvangt u bij Flechter Zuiderduin Beachhotel een smakelijk voorgerecht en een heerlijk soepje. U trapt vervolgens weer verder richting het mooie Dishoek. Bij Eetcafé Pension Duinlust wacht het hoofdgerecht op u.Bruisende boulevardLangs de duinen voert de weg ons terug naar de bruisende boulevard van Vlissingen. Vlakbij de stoere beeltenis van de beroemde zeevaarder Michiel de Ruyter, bereikt u café Soif. U geniet hier van een dessert en fietst vervolgens terug naar het startpunt in Vlissingen.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

zonnig zeeuws vlaanderen (gecombineerd met westerschelde ferry retour oversteek)

De meeste zonuren van Nederland. De schoonste stranden van het land. Een overvloed aan fietspaden over duinen en dijkjes. Hier moet je gewoon een keer geweest zijn: Zeeuws-Vlaanderen. Arrangement (prijs: € 44,60 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en gebak bij Strandpaviljoen 't Halve MaentjeVoorgerecht bij De ParlevinkerSoep bij In de MorelleputHoofdgerecht bij De Drie KoningenNagerecht bij Strandpaviljoen Breskens aan ZeeTevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).Breed en uitnodigendAan de monding van de Westerschelde ligt Breskens, maritieme badplaats bij uitstek. Dat is niet verwonderlijk, want Breskens heeft een eigen vissershaven, een moderne jachthaven en grote zeeschepen varen af en aan. Het zandstrand is er breed en uitnodigend, net als de fietspaden trouwens.Prachtige panorama’sMet de zee aan onze zijde trappen we zuidwaarts richting Retranchement. Terwijl we door de duinen fietsen, passeren verschillende prachtige panorama’s de revue. In Retranchement maakt natuurschoon plaats voor cultuurschoon. Retranchement was in de Spaanse tijd een militaire versterking en de restanten van Fort Oranje en Fort Nassau zijn nog altijd zichtbaar.Ooievaars en lepelaarsDe natuur wint opnieuw terrein en we passeren kreekjes en knotwilgen. Vergeet niet af en toe omhoog te kijken, want hier voelen ooievaars en lepelaars zich thuis. Over polderdijken trappen we naar Nieuwvliet en vervolgens naar Groede, door 3FM uitgeroepen tot ‘leukste dorp van Zeeland’. Na een korte pauze fietsen we terug naar Breskens, waar de dag ten einde komt.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

eindeloos eilandhoppen (route zuid)

Het is onvermijdelijk: bij deze route gaat u het schip in. Letterlijk, want de Westerschelde Ferry brengt u van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren en weer terug. Twee eilanden in één route: dat is dubbel genieten!Arrangement (prijs: € 44,60 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en gebak bij Strandpaviljoen Breskens aan ZeeVoorgerecht bij DuinlustSoep bij Lunchroom CitybeanzHoofdgerecht bij De Drie KoningenNagerecht bij Strandpaviljoen Breskens aan zeeEen retour oversteek Vlissingen-Breskens met de Westerschelde Ferry.Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).Ruisende zee‘Een goed begin is het halve werk’, luidt een gevleugeld spreekwoord. Geen zorgen: de dag begint aangenaam op het strand van Breskens. De ruisende zee en zilte lucht vormen een fraai decor. Menigeen bekruipt hier het gevoel om lekker te blijven zitten en genieten, maar dat zou zonde zijn. Op naar Walcheren!Oase van rustVanuit Breskens steken we met de ferry de Westerschelde over. Vanaf Vlissingen brengt het stalen ros ons naar Dishoek, een populaire badplaats aan de voet van de duinen. Dishoek kent geen doorgaande wegen en dat maakt het dorp tot een oase van rust.Langste boulevardDe route voert terug naar Vlissingen. Een belangrijke eyecatcher van deze historische stad is de brede boulevard. Dit is de langste boulevard van Nederland en hier is altijd iets te doen. Zeeheld Michiel de Ruyter wordt er geëerd met een gietijzeren standbeeld uit 1841.SchilderachtigWe nemen opnieuw de ferry en keren terug naar Zeeuws-Vlaanderen. Met de zee in de rug fietsen we door groene velden naar pittoresk Groede. De gevels zijn uitgevoerd in Vlaamse stijl en daarbij past alleen het woord ‘schilderachtig’. Vanuit Groede is het nog maar een klein stukje naar het eindpunt in Breskens.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie

eindeloos eilandhoppen (route noord)

Het is onvermijdelijk: bij deze route gaat u het schip in. Letterlijk, want de Westerschelde Ferry brengt u van Walcheren naar Zeeuws-Vlaanderen en weer terug. Twee eilanden in één route: dat is dubbel genieten!Arrangement (prijs: € 44,60 p.p.)Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Koffie en minibolus bij Lunchroom CitybeanzVoorgerecht bij De Drie KoningenSoep bij Strandpaviljoen Breskens aan ZeeHoofdgerecht bij DuinlustNagerecht bij Lunchroom CitybeanzEen retour oversteek Vlissingen-Breskens met de Westerschelde Ferry.Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).ZeeheldDe aftrap van deze route is in Vlissingen. Deze maritieme stad kent een roemrijk verleden en was vaak inzet van de strijd. Het standbeeld van zeeheld Michiel de Ruyter herinnert daar nog aan. Dit beeld staat op de brede boulevard die zo kenmerkend is voor de stad. Vanuit Vlissingen nemen we de Westerschelde Ferry en zetten koers naar Zeeuws-Vlaanderen.PapvretersIn Groede is een sfeervolle ambiance verzekerd, daarvoor zorgen de schilderachtige gevels in Vlaamse stijl wel. Groedenaren worden ook wel ‘papvreters’ genoemd, een verwijzing naar de tijd waarin boeren jaarlijks pacht moesten betalen aan landeigenaren. In ruil daarvoor kreeg iedere boer een smakelijke paptaart aangeboden. Bij de lokale bakker is deze lekkernij nog altijd te koop.Zilte luchtDe zee roept en dus trappen we naar het strand van Breskens. De zilte lucht laat zich prima combineren met een soepje. Dan is het tijd om met de ferry terug te keren naar Walcheren. In slechts 20 minuten steken we de Westerschelde over. Onderweg toont de Noordzee zich in volle glorie.Spierwitte strandhuisjesVanaf Vlissingen brengt het stalen ros ons naar Dishoek, een populaire badplaats aan de voet van de duinen. Kenmerkend voor Dishoek zijn de spierwitte houten strandhuisjes, steevast voorzien van ‘Amerikaanse’ veranda. Na een welverdiend hoofdgerecht fietsen we voor het dessert terug naar het startpunt in Vlissingen.Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Meer informatie